Google Ads Training

Campagnes opzetten of optimaliseren zonder denkkader is niet schaalbaar. Leer het bewezen raamwerk en ga voor een echt goede ROI.

Deze Google Ads-training (voorheen Google AdWords) zorgt ervoor dat uw medewerkers de touwtjes stevig(er) in handen hebben. Gedaan met blindelings de suggesties die de tool doet te aanvaarden.

We gaan dieper in op de keuze en gevolgen van de juiste biedstrategieën, regels en Google Ads-scripts, maar ook op intelligent ageren en reageren als uw budget gelimiteerd is of conversies te duur zijn. Even belangrijk is de focus om goeddraaiende campagnes naar een volgend niveau tillen.

Dit is geen standaard-training voor personen die willen beginnen met Google Ads. We vragen minstens een certificaat in Google Ads Fundamentals of gelijkwaardig door ervaring.

In deze training laten we u strategisch nadenken over wat u doet om de uitvoering en optimalisatie ervan strak in de vingers te krijgen. Dit zal u helpen bij het opzetten van snel uitrolbare SEA-campagnes en het efficiënt optimaliseren. Zie jezelf als een Van Gogh, die minutieus zijn kunstwerk tot leven bracht, zonder overbodige penseelstreken met steeds focus op het eindresultaat.

Bottomline?

Als u moeilijkheden heeft om Google Ads op een (hoger) performant niveau in te zetten, los van basis “best practices” die u ergens gehoord heeft of van uw Google rep ontvangen heeft, dan is deze training voor u of uw medewerkers. Word een echte SEA-specialist.

Wat zal u leren?

 1. Hoe snel en efficiënt campagnes opzetten en uitrollen
 2. Shopping campagnes (indien van toepassingen voor uw situatie)
 3. Biedstrategieën in detail
 4. Scripting voor automatisatie in optimalisatie
 5. Optimalisatie op macro, meso & microniveau
 6. Rapporteren met de juiste metrics

Vereisten

 • Basis kennis Google Ads vereist (Bvb. Fundamentals examen voltooid, eerste campagne reeds opgezet)
 • Actieve Ads-account
 • Computer en schrijfgerief mee te brengen

 

Inschrijven

Na inschrijven, nemen we contact op om uw precieze noden te bespreken. De training zal doorgaan op een gezamenlijk afgesproken tijdstip en plaats.

Ingeschreven? Goede keuze, het wordt tijd om next-level te gaan.

Voor wie?

 • Online Marketeer

Wat zit in de training?

 • Gepersonaliseerde training op maat van uw uitdaging
 • Syllabus
 • Training in uw kantoren

Hoe lang duurt de training?

4u doorgedreven training boordevol inzichten, tools en praktische tips

Prijs?

800 EUR. BTWe. maximaal 8 personen Schrijf je in (datum training bespreekbaar)
© Clicklinks 2010-2018. Online Marketing Consultant Nikolaas De Geyndt. +32 485 24 50 91